Skip to main content

Aloë Vera

HET WONDER DER NATUUR

De Aloë Vera plant, die op een cactus lijkt, is in werkelijkheid lid van de leliefamilie. Er zijn meer dan 300 soorten Aloë planten. Forever Living Products gebruikt echter alleen maar de Aloë Barbadensis Miller, beter bekend als “Aloë Vera”, of “de echte Aloë”. Forever Living Products produceert en distribueert de producten op basis van pure, gestabiliseerde Aloë Vera gel. De gel in onze producten is in essentie gelijk aan de gel in de bladeren.

Forever Living Products is ‘s werelds grootste kweker, fabrikant en distributeur van Aloë Vera. Er wordt door Forever Living Products meer dan 50% van de wereldwijd verkrijgbare Aloë Vera geproduceerd. Naast onze Aloë is het productassortiment uitgebreid met bijenproducten uit de Sanorawoestijn in Arizona.

De voordelen van de Aloë Vera van Forever Living Products:

  • De Aloë Vera producten dragen het goedkeuringszegel van de “International Aloë Science Counsel”.
  • Aloë Vera of America bezit meerdere patenten waaronder het unieke stabilisatieproces van Aloë Vera.
  • Het onderzoeksteam van Forever Living Products heeft ontdekt dat er van nature vitamine B12 in de Aloë Vera voorkomt. Dit is essentieel voor de stofwisseling, de bloedvorming en voor het in standhouden van het zenuwstelsel. Het is, voor zover bekend, de enige plant in de wereld die deze vitamine bevat.
  • De Aloë Vera van Forever Living Products wordt in een gifvrije omgeving gekweekt. De Aloë Vera bladeren worden met de hand geoogst, gewassen en mechanisch gefileerd om de schil te verwijderen. Wat overblijft, is een zuivere gel dat alleen maar gezonde ingrediënten bevat. Deze gel wordt verzamelt in roestvrijstalen vaten, waarin het stabilisatieproces plaatsvindt. In deze fase vindt het gepatenteerde proces plaats. Dit proces zorgt ervoor dat de voedingsstoffen en andere elementen niet verloren gaan. Op deze manier produceert Forever Living Products de beste Aloë Vera ter wereld.
  • De 100% gestabiliseerde gel van Forever Living Products is voorzien van twee andere waarborgzegels : het Kosherzegel en het Islamitisch goedkeuringszegel.

Al meer dan 25 jaar wijdt Forever Living Products aan het zoeken naar de beste gezondheid- en schoonheidsbronnen die de natuur te bieden heeft om ze vervolgens met de wereld te delen. Forever Living Products, opgericht in 1978, bedacht een totaal nieuwe manier om de beste gezondheidsbronnen uit de natuur voor u te laten werken. Onze complete serie Aloë Vera drankjes, huidverzorgingsproducten en cosmetica brengt de opmerkelijke eigenschappen van Aloë vera naar het gehele lichaam. Voeg daar onze volledige lijn voedingssupplementen en bijenproducten aan toe en u heeft een compleet systeem voor het op een natuurlijke manier bereiken van een betere gezondheid en schoonheid. Tegenwoordig is Forever Living Products een miljardenbedrijf dat zaken doet in meer dan 115 landen als ‘s werelds grootste teler, fabrikant en distributeur van Aloë Vera. Rex Maughan – oprichter, president en CEO – leidt de wereldwijde werkzaamheden vanuit zijn internationale hoofdkantoor dat gevestigd is in Scottsdale, Arizona. Meer dan 8 miljoen distributeurs ontvangen de steun, middelen en begeleiding die ze nodig hebben om gezonder en meer vermogend te leven.